Trackingundersökning

Spåra på sikt

 Genom regelbundna mätningar kan du följa trender, analysera förändringar och hålla koll på hur din verksamhet utvecklas. Vi tar dig på en resa där du inte bara ser trender, utan där du blir en del av dem.

Fördelar med trackingundersökningar

  1. Följ utvecklingen över tid: Genom regelbundna mätningar håller du koll på trender och förändringar över tid. Det ger dig möjlighet att anpassa och utveckla din strategi i linje med marknadens puls.
  2. Skräddarsydda insikter: Varje undersökning är unikt designad för att möta dina specifika behov. Vi levererar inte bara data utan en berättelse skräddarsydd för din verksamhet.
  3. Bli del av utvecklingen: Det är inte bara att observera trender; det är att vara en del av dem. Vi tar dig med på en resa där varje siffra berättar historien om din framgång.
trackingundersokningar_pfmresearch

Gedigen erfarenhet

Vi specialiserar oss på högkvalitativa trackingundersökningar skräddarsydda för företag inom olika branscher. Våra undersökningar följer en fastställd plan och mäter effekterna av dina företagsåtgärder eller marknadsutveckling över tid. Vi erbjuder olika insamlingsmetoder, från telefon- och digitala enkätundersökningar till personliga intervjuer/fokusgrupper och postala enkäter. Vi anpassar oss efter dina önskemål för att säkerställa optimalt resultat.

Ditt trackingundersökningsresultat sammanställs och levereras på det sätt som passar dig bäst. Med vår dedikation och flexibilitet är vi redo att göra din trackingundersökning till en smidig och framgångsrik process.

Fler frågor?

”Vi är alltid här för att stödja er och besvara eventuella frågor. Ett telefonsamtal eller ett mail är allt som skiljer oss från att inleda ett framgångsrikt samarbete!”

Fredrik Jönsson

Anders Jönsson

keyboard_arrow_up