Låt oss ta hand om din
varumärkesundersökning/
varumärkestracking

Vi är sedan 1999 experter på datainsamling.
Vi har kapacitet, verktyg och metoder att mäta,
utveckla och maximera varumärken.

 

Referenser och erfarenhet av varumärkesundersökningar & varumärkestrackingar

PFM Research i Sverige AB levererar i snitt 500 säkra beslutsunderlag per år till både företag och offentliga
organisationer och uppdragsgivarna finns såväl lokalt som i Norden och hela Europa.

Vi är experter på varumärkesundersökningar/ varumärkesmätningar och varumärkestrackingar

Vi har kapacitet, verktyg och metoder att genomföra varumärkesundersökningar/ varumärkesmätningar och varumärkestrackingar av högsta kvalitet.

Vi har sedan 1999 genomfört varumärkesundersökningar/ varumärkesmätningar i olika stora omfattningar och till företag i alla olika branscher. En väl genomförd varumärkesundersökning/ varumärkesmätning hjälper er att få svar på om varumärket rör sig i rätt riktning. Den talar även om varumärkets kännedom och vilken position det har mot era konkurrenter. Vår undersökning kan också ge er svar på människors positiva och negativa attityder kring företaget och vilka egenskaper som förknippas med ert varumärke och hur dessa påverkar varumärkets styrka. Med dessa insikter kan du ta beslut kring företagets positionering, fastställa en varumärkesstrategi och justera budskapen som ni kommunicerar.

Via en varumärkestracking mäter vi frekvent om din kommunikation och dina marknadsaktiviteter ger rätt effekt. Den ger en generell uppfattning om er verksamhet och hur marknaden förändras över tid.

Inom våra varumärkesundersökningar erbjuder vi både kvantitativa och kvalitativa insamlingsmetoder. Kvantitativa undersökningar genomför vi i form av telefonintervjuer, webbintervjuer, eller postala enkäter. Och kvalitativa undersökningar utför vi i form av personliga intervjuer/fokusgrupper, smaktester/ produktutvärderingar eller användartester. Vi använder den insamlingsmetod som passar din begäran allra bäst. För att öka svarsfrekvensen kan det ibland vara en god idé att kombinera olika metoder.

Din varumärkesundersökning/ varumärkesmätning och varumärkestracking sammanställs och levereras i ett format som passar dig bäst.

Behöver du hjälp med en varumärkesundersökning - varumärkestracking?
Det är inte alltid lätt att veta exakt vad man söker. Vi lyssnar mer än gärna på dina tankar och svarar på eventuella frågor.
Ring oss. Telefonnummer till PFM Research i Sverige AB_395x394
Ring till oss
Hitta till oss. Adress till PFM Research i Sverige AB_395x391
Hitta hit

Huvudkontor PFM Research i Sverige AB
Klammerdammsgatan 2,
302 42 Halmstad

Stockholm PFM Research i Sverige AB
Gustavslundsvägen 143,
167 51 Stockholm Bromma
Tel. 035-260 60 00

Åre PFM Research i Sverige AB
Årevägen 78,
837 52 Åre
Tel. 0647-48 50 00

Kontakta oss här!

    Läs mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig och
    ditt företag med en varumärkesundersökning.

    keyboard_arrow_up