Inte bara ett företag i mängden

Vi är inte bara ett företag – vi är en familj. Sedan starten har vi på PFM Research präglats av våra gemensamma värderingar och en passion för att leverera kvalitet genom hela processen av datainsamling.

Här började vår resa

År 1999 förvärvade familjen Jönsson PFM Research i Sverige AB, som vid den tiden hade 2 kunder och en omsättning på drygt 1 miljon kronor. Med vår passion för insikter och en stark tro på kraften i data, har vi med åren vuxit, utvecklats och delat vår expertis för att hjälpa företag och organisationer att förstå och forma sin framtid.

Nu 24 år senare, är företaget ett etablerat undersökningsföretag på den svenska marknaden med 16 fast anställda och en omsättning på 45 miljoner kronor. Vår framgångsresa är inte en slump, utan ett resultat av vår outtröttliga passion för insikter och vår förmåga att flexibelt anpassa oss efter de skiftande behoven hos våra klienter och marknaden.

Erfarenhet, kvalitet & tydlighet

PFM Research är ledande inom datainsamling och betjänar några av Sveriges mest framstående undersökningsföretag och opinionsinstitut. Vi prioriterar högkvalitativ datainsamling, med medvetenhet om att en undersökning måste bygga på hög kvalitet för att vara ett pålitligt beslutsstöd. Oavsett undersökningsart säkerställer vi rätt metod och korrekta, pålitliga urval. Med vår långa erfarenhet levererar vi alltid högkvalitativa resultat och som medlemmar i ESOMAR följer vi branschens riktlinjer för god undersökningsetik.

Datakvalitet för trygga beslut

För oss är kvalitet inte bara ett ord, det är vår måttstock. Genom en strukturerad kvalitetskontroll säkerställer vi att varje insamlad datapunkt är korrekt och tillförlitlig. Med samma dedikerade projektledare genom hela processen och kvalitetsansvariga som granskar varje projekt före och efter datainsamlingen, kan vi med stolthet lova den högsta möjliga datakvaliteten. Vi bjuder också in dig som kund att ta del av processen, så du kan vara säker på att vi levererar enligt överenskommelse.

nojda_kunder

Full service hela vägen

Under varje projekt strävar vi efter att erbjuda dig som kund en enhetlig och engagerad service. Genom att ha en och samma projektledare håller vi dig kontinuerligt uppdaterad och ger full support. Vi tänker långsiktigt i våra kundrelationer, och tillsammans med dig strävar vi efter att utveckla och hitta nya vägar för ännu bättre undersökningar.

Projektledning med kundfokus

Från frågeformulär till färdig data är vi din pålitliga partner genom hela processen. Med lång erfarenhet anpassar våra projektledare inte bara metoder och verktyg, utan de skräddarsyr även relevanta frågor för att passa varje specifikt uppdrag och målgrupp.

Lär känna oss!

”Vi är alltid här för att stödja er och besvara eventuella frågor. Ett telefonsamtal eller ett mail är allt som skiljer oss från att inleda ett framgångsrikt samarbete!”

Fredrik Jönsson

Anders Jönsson

keyboard_arrow_up