Din personliga projektledare

Projektledning med kunden i fokus

Vi vill fungera som ett naturligt bollplank i företagandet vad gäller datainsamling. Våra projektledare har 15-20 års erfarenhet och hittar rätt metod, verktyg och relevanta frågor för varje specifikt uppdrag och målgrupp.

Vi tar hand om hela processen. Programmerar frågeformulär, samlar in datan och sammanställer och levererar datan i det format som passar kunden bäst.

Vår ambition är att du som kund under ett projekt ska ha en och samma projektledare som håller dig uppdaterad och ger dig full service och support. Genom att tänka långsiktigt i våra kundrelationer hoppas vi tillsammans med våra kunder kunna utveckla och hitta nya vägar som gör undersökningarna ännu bättre.

En bra undersökning är komplex att genomföra och noggranna förberedelser och ett gott samarbete är en förutsättning för att nå fram till målet.

Kvalitet i svaren förutsätter kvalitet i ditt frågeformulär

Många av våra kunder har fasta, egenutvecklade format för sina undersökningar. Ändå gör vi alltid en kontroll och ett test av formuläret innan fältarbetet går igång, för att försäkra oss om att det fungerar som det ska.

Vill du ha hjälp med utvecklingen av ditt frågeformulär ställer vi gärna upp. Framförallt i webbintervjuer och postala enkäter är det viktigt med klara, entydiga formuleringar, eftersom intervjupersonerna inte har någon att fråga. Ett logiskt, bra flöde mellan frågeställningarna underlättar ytterligare.

Vill du veta vad vi kan göra för dig?
Det är inte alltid lätt att veta exakt vad man söker. Vi lyssnar mer än gärna på dina tankar och svarar på eventuella frågor.
Ring oss. Telefonnummer till PFM Research i Sverige AB_395x394
Ring till oss
Hitta till oss. Adress till PFM Research i Sverige AB_395x391
Hitta hit

Huvudkontor PFM Research i Sverige AB
Klammerdammsgatan 2,
302 42 Halmstad

Stockholm PFM Research i Sverige AB
Gustavslundsvägen 143,
167 51 Stockholm Bromma
Tel. 035-260 60 00

Åre PFM Research i Sverige AB
Årevägen 78,
837 52 Åre
Tel. 0647-48 50 00

Kontakta oss här!

    keyboard_arrow_up