Vi sätter smakerna i centrum

Vi är en ledande aktör inom branschen och erbjuder skräddarsydda smaktester som hjälper er som livsmedelsföretag att förstå och förbättra era produkters position på marknaden.

Nyckeln till produktsuccé:

Att utföra smaktester på dina produkter är en investering i långsiktig framgång. Genom smaktester får du värdefulla insikter om vad kunder verkligen uppskattar, vilket bygger upp kundnöjdhet och lojalitet. Detta differentierar dig från konkurrenterna och ger dig möjlighet att erbjuda något unikt på marknaden.

Smaktester hjälper dig även att anpassa produkter efter konsumenternas smakpreferenser, vilket håller din produktlinje fräsch och relevant. Dessutom ger smaktester respons på hållbarhetsaspekter och möjliggör justeringar för att möta dessa krav.

Genom smaktester får du även insikter om hur din produkt kommer tas emot vid lansering och möjliggör justeringar innan den når konsumenterna. Smaktester fungerar också som kraftfulla verktyg för extern kommunikation och marknadsföring, vilket stärker varumärkets trovärdighet och differentierar dig i konsumenternas ögon.

Smaktest - Vi sätter smakerna i centrum!

Så går ett smaktest till

Planering och design: Vi skräddarsyr varje smaktest efter dina unika behov och mål. Innan testet påbörjas planerar och designar vi noggrant varje steg för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Målinriktad rekrytering: Vi använder en mångfald av rekryteringskanaler, från telefonintervjuer till vår egen konsumentpanel, för att säkerställa att varje smakdomare speglar din målgrupp på bästa möjliga sätt.

Smaktest i testlokal eller hemma: Du väljer! Smaktestet kan antingen äga rum i vår fullt utrustade testlokal i Malmö, eller så skickar vi produkterna direkt hem till respondenterna för en bekväm smakupplevelse på hemmaplan.

Mångfacetterad studiedesign: Vi använder olika tekniker, från blindtester till smakupplevelser baserade på kännedom om varumärke och produkt. Varje studiedesign är noggrant utformad för att ge dig precisa och användbara resultat.

Professionell hantering av smakprovning: Vårt erfarna team hanterar varje produkt med professionalitet och precision under smaktestet.

Resultatanalys och rapportering: Vi analyserar resultaten noggrant och sammanställer dem i en omfattande rapport som ger dig insikter för framtida produktutveckling och marknadsstrategier.

Varje smaktest är unikt, precis som varje produkt, och din framgång är vår drivkraft!

Fler frågor?

”Vi är alltid här för att stödja er och besvara eventuella frågor. Ett telefonsamtal eller ett mail är allt som skiljer oss från att inleda ett framgångsrikt samarbete!”

Fredrik Jönsson

Anders Jönsson

keyboard_arrow_up