Att göra undersökningar är som att laga mat: Resultatet blir aldrig bättre än råvarorna

PFM Research kärnkompetens är datainsamling. Bland våra kunder finns flera av Sveriges mest välrenommerade undersökningsföretag och opinionsinstitut och för dem duger bara data av högsta kvalitet.

Vi har vårt fokus vid kvalitet när det kommer till vår datainsamling. Vi vet att en undersökning alltid måste vara uppbyggd av högsta kvalitet. Om inte, kommer den inte att spegla verkligheten och blir då blir den inte heller det trygga beslutsstöd den var tänkt att vara.

Oavsett vilken typ av undersökning du vill genomföra så ser vi till att du får rätt metod och att urvalen är korrekta och tillförlitliga. 

Tack vare 20 års erfarenhet och med vår pedantiska kontroll garanterar vi att våra leveranser alltid är av högsta kvalitet.

Läs mer 

 

Vad betyder våra kärnvärden?

Engagemang – Vår miljö präglas av en stark sammanhållning, skapad genom öppenhet. Alla anställda har möjlighet och viljan att bidra med sin erfarenhet och kunskap. Detta tillsammans med vår smidiga och flexibla organisation ger oss fantastiska möjligheter att anpassa sig efter kundens behov.

Pålitlighet – Vi är en trygg samarbetspartner, det är inte bara vår stabila ekonomi med god kreditvärdighet (AAA-rating) som påverkar. Vi håller alltid vad vi lovar. Efter varje utfört projekt återkopplar vi till våra kunder för att säkerställa att deras förväntningar infriats, eller överträffats.

Trovärdighet – Vi är familjeägt företag vilket gör oss oberoende och med nästan 20 års erfarenhet med konstant kvalitetsfokus, har vi skaffat oss ett gott rykte bland både kunder och konkurrenter

Tillgänglighet – Vi är lätta att nå och förstå, du har alltid en och samma kontaktperson genom hela projektet. Detta göra att vi får bättre förståelse för dina behov och kan därmed ge dig bättre service och support.

 

 

Behöver ni hjälp med en undersökning?

Lämna dina uppgifter här
så kontaktar vi dig.

Eller kontakta oss:

Fredrik Jönsson
fredrik@pfmresearch.se
070-527 91 73
035-260 60 00 (vxl)

Anders Jönsson
anders@pfmresearch.se
073-535 48 16
035-260 60 00 (vxl)