PFM Research i Sverige AB | Anders Jönsson_1200x630

PFM Research i Sverige AB visar styrka i marknadsföring och försäljning

PFM Research i Sverige AB har genom åren arbetat stenhårt med sin profilering och marknadsföring för att bli en bättre och ännu mer efterfrågad aktör av datainsamlingstjänster. Resultatet visar fler förfrågningar och ett starkare varumärke än tidigare.

– Med en väl utarbetad plan kan vi nu se effekten av detta i vår försäljning. Vi börjar se ett PFM Research i Sverige AB som mer och mer säljer sig själv vilket såklart underlättar i kampen om att vinna nya uppdrag, säger Anders Jönsson, Försäljningschef på PFM Research i Sverige AB.

Företaget erbjuder datainsamling via sin telefoncentral och sina egna webbpaneler. Sedan ett par år tillbaka erbjuder man även smak- och produkttester, även detta är ett område som kraftigt växer.

Anders berättar att det just nu är full fart mot årets slut och ännu återstår många uppdrag att slutföra och leverera. Även om det är en intensiv period i undersökningsbranschen så ser PFM Research i Sverige AB möjligheter.

– Det kanske är fullt hos någon av våra konkurrenter under denna period men hos oss finns det alltid plats för fler undersökningsprojekt. Och för den som är ute i god tid går det alldeles utmärkt att boka in uppdrag för 2023 redan nu, säger Anders.

– Vill man ha en partner som erbjuder hög kvalitet, är snabba, enkla, flexibla, samt trevliga och roliga att göra affärer med då ska man välja oss. Vi har plats för alla kunder och uppdrag, avslutar Anders.

Du är alltid välkommen att besöka PFM Research i Sverige ABs kontor, eller slå Anders en signal.

keyboard_arrow_up