Opinionsundersökning

Låt samhället ta ton

Vi har sedan 1999 genomfört hundratusentals telefonintervjuer med svenska väljare för att ta reda på vilket parti de skulle rösta på i riksdagsvalet om det vore val idag. Urvalet är riksrepresentativt med medborgare 18 år och äldre utan övre åldersgräns.

Spegla den sanna vardagen

För exempelvis kommuner, regioner och skolor innebär opinionsundersökningar öven så kallande samhällsundersökningar en direktkoppling till medborgarnas tankar och känslor. Det kan handla om allt från att fråga om vad folk tycker om lokala beslut till att mäta hur nöjda människor är med olika samhällstjänster. Alla kan vara med och påverka genom att delta i eller skapa en samhällsundersökning. Det är ett verktyg som låter oss lyssna på varandra och tillsammans skapa förändring och förståelse för det samhälle vi delar.

Opinionsundersökningar – Fånga puls & åsikter

Sedan 1999 har PFM Research genomfört hundratusentals telefonintervjuer med medborgare över 18 år för att kartlägga väljarnas preferenser. Genom våra samhällsundersökningar och opinionsundersökningar ger vi medborgarna en röst i det politiska landskapet. Våra resultat, som är av stort allmänintresse, sprids via ledande undersökningsföretag och opinionsinstitut och presenteras i väljarbarometrar på olika nyhetskanaler. PFM Research är stolta över att bidra till detta viktiga arbete inför varje riksdagsval!

Ett verktyg för alla nyfikna

Politiker och beslutsfattare: Använder dem för att förstå medborgarnas behov och åsikter. Exempelvis genom opinionsundersökningar

Forskare och akademiker: Studerar och analyserar sociala fenomen och trender.

Organisationer: Mäter effekten av sina insatser och initiativ.

Skolväsendet: Utvärderar elevperspektiv och förbättringsområden genom skolundersökningar, elevprognoser eller etableringsundersökningar.

opinionsundersokningar

Fler frågor?

”Vi är alltid här för att stödja er och besvara eventuella frågor. Ett telefonsamtal eller ett mail är allt som skiljer oss från att inleda ett framgångsrikt samarbete!”

Fredrik Jönsson

Anders Jönsson

keyboard_arrow_up