Grattis till oss!

Samma år som TV4 avslutade sin succéserie Tre Kronor, Manchester United vinner en trippel och Charlotte Perrelli (då Nilsson) tog hem Eurovision Song Contest med ”Take me to your heaven”, tog familjen Jönsson över det två kunder stora företaget PFM Research i Sverige AB.

20 år senare är vi en väletablerad leverantör av datainsamlingstjänster på den svenska marknaden med 13 fast anställda och med en omsättning som överstiger 31 miljoner kronor.

Nyckeln till framgång

Vi är själva övertygade om att vår framgång beror på vårt konstanta kvalitetsfokus, ackompanjerat av ett gott rykte och goda relationer med våra kunder.

Våra interna styrkor som bidrar till vår framgång ligger i kompetensutveckling, stark sammanhållning, gott samarbete, prestigelöshet och en tro på att alla är lika viktiga, oavsett roll.

 

Jonas Eriksson

Vi vill tacka Jonas Eriksson, Sveriges mest framgångsrika fotbollsdomare, som gästade oss på vår konferens i Åre.

Han föreläste om entreprenörskap och ledarskap i näringslivet. Han berättade om beslutsfattande i pressade situationer och hur han klarade pressen när 22 spelare, 75 000 åskådare och flera hundra miljoner TV tittare tyckte att han gjort fel.

Han berättade om sina möten med världens största fotbollsstjärnor såsom Messi, Zlatan och Ronaldo, och hur han hanterade deras egon. Han visade likheter med hur man som chef (domare) får sina anställda (spelarna) att acceptera tagna beslut.

Under sitt föredrag poängterade Jonas hur viktigt det är att tillåta oss att lära och lita på varandra samt att fläta samman ny och gammal kompetens.

Föreläsningen gav oss alla på företaget en inspirerande start på jubileumsåret 2019. Stort tack Jonas för en mycket intressant, givande och underhållande stund.