Medarbetarundersökning

Svaren finns hos dina medarbetare

Vi är övertygade om kraften i era medarbetares röster. Er organisation är unik, och vi är dedikerade till att hjälpa er skapa en framgångsrik arbetsplats där varje medarbetare får ta sin plats.

Experter på medarbetarundersökningar

Vi är experter på medarbetarundersökningar och förstår vikten av att skapa en koppling mellan nöjda medarbetare, kundnöjdhet och företagets framgång. Att låta en extern part genomföra medarbetarundersökningen säkerställer ärliga svar och ger företagets ledning insikter som kan göra verklig skillnad.

Då ska du göra en medarbetarundersökning

Efter stora förändringar: Vid omstruktureringar eller ledarskapsbyten för att hantera oro och förändringsrelaterade frågor.

Inför strategiska beslut: Innan viktiga strategiska beslut för att samla in medarbetarnas åsikter och insikter.

Efter långvarig distansarbete: Efter perioder av distansarbete för att anpassa arbetsmiljön för hybrida eller andra arbetsformer.

Vid hög personalomsättning: Vid ökad personalomsättning för att förbättra medarbetarnas engagemang och trivsel.

Årlig uppföljning: Som en del av årlig uppföljning för att mäta trender, identifiera förbättringsområden och säkerställa anpassningar över tid.

medarbetarundersokning_pfmresearch

Fler frågor?

”Vi är alltid här för att stödja er och besvara eventuella frågor. Ett telefonsamtal eller ett mail är allt som skiljer oss från att inleda ett framgångsrikt samarbete!”

Fredrik Jönsson

Anders Jönsson

keyboard_arrow_up