Förstod man verkligen ditt budskap?

Vi går bortom digital spårning och samlar in direkt feedback från din målgrupp för att ge dig konkreta svar. Med vårt stöd kan du finjustera och förbättra dina kampanjer för att säkerställa maximal påverkan och önskade resultat.

Fördelar med kampanjmätning

Genom kampanjmätningar får du inte bara kvantitativa data utan även värdefulla mjuka insikter om hur din marknadsföring påverkar din målgrupp. Oavsett om det är digital annonsering eller minnesvärda TV-kampanjer, går våra djupgående analyser bortom visningsantalet och undersöker även påverkan och åsikter. Vill du veta om din målgrupp gick från nyfikenhet till handling? Våra mätningar ger svar på responsen och ger dig möjlighet att optimera för framtiden.

Då ska du göra en kampanjmätning

  1. Inför en reklamkampanj: Få en grundläggande förståelse för din målgrupps attityder och kännedom innan du lanserar din kampanj.
  2. Efter genomförd kampanj: Utvärdera och mät den faktiska påverkan av din reklamkampanj på din målgrupp.
  3. För att förbättra framtida kampanjer: Använd insikterna från kampanjmätningen för att forma och förbättra dina kommande marknadsföringsstrategier.
  4. Vid varumärkesförändring: Utvärdera hur väl en förändring av ditt varumärke eller din företagsidentitet tas emot av din målgrupp.
  5. För att anpassa budskap: Justera och anpassa ditt kampanjbudskap baserat på målgruppens respons och åsikter.
  6. För att mäta konsumentlojalitet: Se hur kampanjer påverkar konsumenternas lojalitet till ditt varumärke över tid.
datainsamling_asikter

Från nollmätning till åsikt

Att skapa en minnesvärd reklamkampanj börjar med att förstå var du står. En nollmätning ger oss insyn i hur din målgrupp uppfattar ditt företag och varumärke innan kampanjen rullar ut. Det blir inte bara en analys av kännedom och attityder; det blir din guide för att forma en kampanj som verkligen når fram.

Vi börjar från grunden: Vi tror på att förstå ditt unika behov. Varje företag och varumärke har en egen historia och det är här vår nollmätning blir ett viktigt verktyg. Vi gräver inte bara efter siffror; vi letar efter den unika kärnan som gör din kampanj minnesvärd.

Insamlingsmetoder som passar dig: Varför anpassa sig efter en standard när du kan få en metod som passar som en handske? Våra reklamundersökningar och kampanjmätningar erbjuder en blandning av telefonintervjuer och webbintervjuer. Vi kombinerar olika metoder för att säkerställa att vi fångar upp varje nyans av din målgrupps respons.

Insamling av direkta åsikter: Vi kopplar ihop oss direkt till din målgrupp och samlar in svaren på ett sätt som passar dina behov. Vi förstår att varje företag har sina preferenser. Din reklamundersökning eller kampanjmätning sammanställs och levereras i det format som du föredrar. 

Fler frågor?

”Vi är alltid här för att stödja er och besvara eventuella frågor. Ett telefonsamtal eller ett mail är allt som skiljer oss från att inleda ett framgångsrikt samarbete!”

Fredrik Jönsson

Anders Jönsson

keyboard_arrow_up