Enkätundersökning

Nå rätt personer i rätt tid

Oavsett om du samlar in kundfeedback, utför marknadsundersökningar eller genomför interna utvärderingar, ger vår webbenkätstjänst verktygen för meningsfull data för informerade beslut. Upptäck fördelarna med en smidig och digitaliserad approach till datainsamling!

Flexibelt med enkätundersökningar

Varje år är det ungefär 200 000 enkätundersökningar som rullar in från vår panel. Det gör oss inte bara till en pålitlig och rutinerad spelare inom kvantitativ datainsamling, utan ger oss också chansen att vara med där det händer. Enkätundersökningar är som vårt hemliga vapen – prisvärda och supersnabba, med direkt tillgång till en publik över hela Sverige. Deltagare når enkelt undersökningen var de än befinner sig, och metodens flexibilitet gör den lämplig för olika ämnen. Möjligheten att inkludera bilder, filmer och ljudklipp samt att hantera känsliga ämnen ger ytterligare fördelar och ökar deltagarnas bekvämlighet.

åsiktsgruppen

Låt oss presentera: Åsiktsgruppen!

Åsiktsgruppen är vår webbpanel sedan 2007, samlad från hela Sverige med mångfald över kön, ålder och regioner. Vi säkerställer hög kvalitet genom slumpmässig telefonrekrytering och veckovis rekrytering av nya medlemmar. Medlemmarnas integritet är vår prioritet, och vi bjuder in dem till ett begränsat antal internetbaserade undersökningar varje månad för hållbart engagemang. Som ESOMAR-medlem följer vi internationella regler för marknads- och samhällsundersökningar, vilket stärker vår förmåga att ansvarsfullt hantera och skydda personlig information.

Låt oss presentera: Lärarpanelen!

Vår lärarpanel är en unik panel med tusentals lärare från förskolor till universitet där engagerade pedagoger delar sina tankar och åsikter om skolväsendet. För skolutvecklare, forskare, beslutsfattare och alla som vill fördjupa sig i utbildningsfrågor är vår lärarpanel en ovärderlig resurs. Gör dig redo att lyssna på åsikter som formar framtidens utbildning!

Lärarpanelen och PFM Research
enkätundersökningar, åg-busen

Snabba svar & kostnadseffektiv lösning

ÅG-omnibusen, även känd som ÅG-busen, erbjuder kostnadseffektivt svar och feedback på specifika frågor med begränsad budget. På bara några dagar når vi den vuxna allmänheten i Sverige och tillhandahåller data som kan brytas ner efter kön, ålder och region. ÅG-busen ger värdefull information för att underlätta svåra beslut och ger en pålitlig bild av allmänhetens åsikter kring ett ämne.

Fler frågor?

”Vi är alltid här för att stödja er och besvara eventuella frågor. Ett telefonsamtal eller ett mail är allt som skiljer oss från att inleda ett framgångsrikt samarbete!”

Fredrik Jönsson

Anders Jönsson

keyboard_arrow_up